Onești

implicare

în comunitate

Panimon înseamnă efortul a sute de oameni, implicarea și dăruirea lor. Credem în recunoștință și în reinvestirea resurselor în comunitate, de aceea ne implicăm în educația și creșterea unei generații sănătoase, promovând valori precum responsabilitatea față de sine, comunitate și societate.

Cum de la spic la vatră bobul are drumul lui, așa și omul mic se face mare primind constant grijă și educație. Vrem să apropiem copiii de povestea Panimon pentru a le arăta ce înseamnă grija pentru o hrană curată, ca ei să învețe să aleagă ceea ce mănâncă. Încurajăm alegerile sănătoase și susținem acțiunile care ajută dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.

Inovăm și investim în oamenii viitorului, pasionați și interesați în a duce mai departe tradiția de morărit și panificație. Credem în educarea tinerei generații și oferim constant oportunități de informare și experimentare în timp real, cu speranța că exemplul nostru va duce mai departe pasiunea pentru profesie.

În vizită la Panimon

Distracție pe drumul pâinii

Panimon organizează tururi ghidate pentru elevi și studenți, arătându-le „drumul pâinii de la spic la vatră”. Astfel, aceștia au parte de o experiență plăcută, relaxantă, multi-senzorială, din care învață că pâinea nu se „culege” de la supermarket, ci reprezintă rodul unei munci înglobate, punându-i totodată într-o altă relație cu hrana.

Ziua Porților Deschise

Viitorii specialiști

Înțelegem importanța integrării experienței practice în procesul educațional și suntem dedicați în susținerea acestui obiectiv. Astfel, tururile noastre oferă oportunitatea de a observa și înțelege în profunzime procesele tehnologice și standardele de calitate specifice industriei alimentare.

COMPETIȚII REGIONALE ȘI NAȚIONALE

Credem în dezvoltarea echilibrată a copiilor printr-o alimentație diversificată, sănătoasă și activități sportive. Astfel, la Cupa CSA Onești, organizată de Asociația Club Sportiv Atletic Onești, le-am asigurat viitorilor campioni gustări proaspete și delicioase, prin care să-și recapete energia.
Panimon susține inițiative orientate către dezvoltarea armonioasă a copiilor și promovează un stil de viață sănătos prin alimentație sănătoasă și activitate fizică regulată.
Tinerele talente dedicate acestor sporturi numără atleți cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, care prin implicare și munca susținută obțin rezultate remarcabile și își reprezintă cluburile în competiții anuale cuprinse în Calendarul Federației Române de Tenis, Campionatul Național de Karting precum și al Federației Române de Handbal din România.

Investim în cultură

Proiecte artistice

Ne implicăm și facilităm accesul la cultură, contribuim la menținerea și transmiterea valorilor și tradițiilor culturale în comunitatea noastră.

Într-un cadru industrial am adus în prim-plan viziunea artistului Valentin Boantă, prezentată printr-o expoziție de tablouri deschisă publicului larg.