panimon

Povestea

UN GRAM DE NOSTALGIE ȘI UN PLUS DE SĂNĂTATE

Origine

si traditie

Realizate după rețete autentice, cu ingrediente de cea mai bună calitate, produsele Panimon surprind plăcut gusturile mai multor generații. Suntem mândri de istoria Panimon și avem responsabilitatea de a duce tradiția mai departe, într-o viziune MODERNĂ.
1957

Început

Se înființează Întreprinderea de Morărit și Panificație Bacău, iar în 1959 se formează Industria Locală Târgu Ocna, având ca domeniu de activitate fabricarea pâinii și a produselor de morărit.

Fabrica Târgu Ocna

Produce și distribuie regional sortimente de pâine, dar și produse de patiserie din aluat dospit. După 1998 rămâne ca domeniu de activitate fabricarea pâinii.
1963
1976

MOARA PANIMON

Începe construcția Morii Panimon, inițial moară de porumb, transformată în 1993 în moară de grâu, dotată cu utilaje românești fabricate de Întreprinderea de Stat Islaz Alexandria.

FABRICA DE PÂINE ONEȘTI

Se construiește în Onești prima unitate de producție dedicată fabricării pâinii.

1976
1984
1996

Pionierat în industria locală

Fabrica își diversifică sortimentația, astfel că pe lângă produsele de panificație, se produc pentru prima dată în Onești, pufuleți și sticksuri.

Echipamente elvețiene

Are loc prima retehnologizare cu utilaje BUHLER, ce asigură mărirea capacității de producție a morii de grâu de la 95 tone/24h, la 150 tone/24h.

1996
2020

Siguranță certificată

Siguranța alimentară reprezintă un obiectiv de primă importanță pentru noi. În vederea asigurării acesteia, am implementat standarde și proceduri stricte, fiind recunoscute și certificate la nivel internațional. Avem o experiență îndelungată în domeniu și ne mândrim cu certificările ISO și IFS pe care le deținem, acestea reprezentând dovezi ale angajamentului nostru ferm față de siguranța și calitatea alimentelor pe care le producem.

O nouă eră

Compania este achiziționată de Agricultorul Group, un brand recunoscut în sectorul agricol din România pentru producție, trading de cereale și servicii agricole în partea de nord-est a țării. Cu o cifră de afaceri de peste 100 mil. de euro, Agricultorul Group cultivă o suprafață de peste 3.000 hectare, comercializează peste 500.000 de tone de cereale pe an și deține spații de depozitare a cerealelor proprii cu o capacitate de 230.000 de tone.

Începe un proiect major de rebranding, retehnologizare, automatizare și digitalizare, menit să impună noi standarde de calitate și eficiență.

Dotarea Laboratorului de analize cu aparatură de ultimă generație.

Creșterea capacității de producție a morii de la 150 tone/24h la 175 tone/24h.

2021
2021

Comunitate

Ne implicăm în educația și creșterea unei generații sănătoase promovând valori precum responsabilitatea față de sine, comunitate și societate, implicare, onestitate.

Pornind de la tradiție, ajungând la
Pornind de la tradiție, ajungând la

inovație

Prin modernizarea morii cu echipamente performante, îmbunătățim semnificativ calitatea produselor. Acestea sunt proiectate să optimizeze procesul tehnologic, să permită monitorizarea fiecărei etape și să crească productivitatea.

2022
2022
Frumusețe și calitate
Frumusețe și calitate

de la interior la exterior

Respectăm tradiția și valorificăm cunoștințele acumulate de-a lungul timpului. Îmbinăm trecutul cu prezentul, consolidând o nouă identitate vizuală care reflectă atât moștenirea noastră, cât și angajamentul față de calitate, inovație și excelență.

2023-2024

Privind spre viitor

O companie funcțională, eficientă și bine organizată este primul pas către realizarea unor produse premium. Investim în cele mai bune tehnologii pentru a menține nivelul maxim de siguranță alimentară. Implementăm proiecte de automatizare, digitalizare, robotizare, investim în oameni și în comunitate. Astfel, avem în derulare proiecte privind creșterea capacității de măcinare a morii de la 175 tone/24h la 225 tone/24h, dar și privind suplimentarea și automatizarea capacităților de ambalare și livrare produse finite.
2023
2024
Pornind de la tradiție, ajungând la

inovație

Proiectele de modernizare ale morii continuă cu instalarea unor echipamente performante ce duc la creșterea calității si productivității.
2022
2022
Frumusețe și calitate

de la interior la exterior

Respectăm tradiția, folosim cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și acționăm conform noii viziuni. Îmbinăm trecutul cu prezentul, consolidând astfel o nouă identitate vizuală care reflectă, validează și garantează calitatea produselor și a serviciilor Panimon.

PRIVIND SPRE VIITOR​

O companie funcțională, eficientă și bine organizată este primul pas către realizarea unor produse premium. Investim în cele mai bune tehnologii pentru a menține nivelul maxim de siguranță alimentară. Implementăm proiecte de automatizare, digitalizare, robotizare, investim în oameni și în comunitate.
2023-2024