Povestea Panimon

Despre noi

Cu o experiență de peste 50 de ani, Panimon a devenit unul dintre cei mai importanți producători din domeniul morărit-panificație din județul Bacău, ajungând să fim recunoscuți în rândul consumatorilor ca un producător de încredere, cu o calitate constant ridicată a produselor.

Gustul original la rang de noutate

Cele mai bune grâne

Materia primă este furnizată de Agricultorul Group, unul din cei mai cunoscuți producători și furnizori de cereale și servicii agricole pentru zona de Nord-est a țării.

moara proprie panimon

Moară proprie

Retehnologizată în 2021 cu aparatură Buhler, cu vizualizare computerizată a întregului proces tehnologic și adusă la cele mai înalte standarde din industrie.

Laborator de analize

Dotat cu aparate de ultimă generație în care lucrează personal cu înaltă calificare și experiență în domeniu, deoarece urmărim constant indicii calitativi ai grâului și al făinurilor, pentru a asigura calitatea Panimon.

paine proaspata

Fabrici de pâine

Localizate în Onești și Târgu Ocna, fabricile de pâine Panimon sunt automatizate și echipate la standarde de neegalat, în care munca tradițională se împletește cu aparatura modernă.

cofetariile panimon

Cofetărie și patiserie

Laborator retehnologizat în 2022. Combinarea tehnologiei, cu folosirea exclusivă a ingredientelor naturale și îndemânarea celor mai pasionați cofetari, asigură o gamă bogată de produse delicioase.

magazine panimon

Magazine proprii

Te invităm să deguști produsele noastre în oricare din cele 5 magazine Panimon localizate în Onești, Târgu Ocna și Moinești. Bucură-te de atmosfera unică Panimon.

Sortimente multiple

O gamă variată de produse din morărit, panificație, patiserie și cofetărie. Indiferent de preferințe, la Panimon sigur găsești ceva pe placul tău.

Ce-i mai bun din trecut și prezent la un loc